Catering

BetaCatering zajistí občerstvení na:

  • malé i velké akce
  • svatby
  • firemní večírky
  • soukromé akce
  • oslavy
  • rauty
  • zahradní párty...

Kanapky

  • Plátky uzeného lososa na bagetce s citronem a snítkou kopru
  • Křepelčí vejce na bagetce s parmskou šunkou
  • Sýrová pěna na toustu
  • Šunková pěna na toustu
  • Lososový tatarák na toustu
  • Hovězí tatarák na chlebové topince s kapary
  • Roastbeef na toustu s cibulkou

Studené pokrmy

  • Kuřecí galantina plněná karotkou a masovou nádivkou
  • Vepřová roládka plněná listky špenátu
  • Roastbeefové hoblinky nakládané do francouzské hořčice a barevného pepře
  • Svíčková Wellington
  • Filírovaná vepřová krkovice s křenovým dipem
  • Masové škvarečky
  • Paštiky brusinková kachní. husí, zveřinová.....
  • Variace francouzských sýru
  • Výběr uzenin
  • Kachní játyrka ve slanině se sušenou švestkou
  • Filírovaná vepřová krkovice s křenovým dipem

Teplé pokrmy

  • Kuřecí řízečky
  • Vepřové řízečky
  • Celá pečená šunka od kosti na medu
  • Hovězí líčka na červeném víně
  • Kuřecí soté se zeleninou
  • Vepřové soté z panenky s houbami
  • Kuřecí pikantní paličky
  • Hovězí guláš
  • grilování:
  • Sele
  • Hovězí hamburgery – domácí
  • Klobásy
  • Vepřová krkovice
  • Kuřecí prsa
  • Vepřová panenka
  • Vepřová krkovička
  • Losos norský
  • Candát
  • Hovězí svíčková
  • Steaková masa - hanger steak, bavette steak, ball tip

Sladké

  • Mini tiramisu
  • Čokoládový mousse s malinovým coulis
  • Čokoládový mini fondant s višněmi
  • Domácí jablkový závin
  • Moravské koláčky ( tvarohové, povidlové, ořechové makové )
  • Ovocný koláč
  • Ovoce krájené (výběr dle sezóny)
  • Čokoládová fontána

Přílohy

  • Pečené lahůdkové brambory
  • Rýže Basmati
  • Restovaná sezónní zelenina
  • Restované žampiony
  • Šťouchané brambory s cibulkou
  • Bramboráčky
  • Vařené brambory s máslem a petrželkou
  • Pečivový koš ( tmavý a světlý chléb, banketky, ciabatta )

Saláty

  • Listový salát s cherry rajčátky
  • Těstovinový salát
  • Zelný
  • Zeleninový s balkánským sýrem
  • Bramborový salát

Obědové menu

  • Slepičí vývar s masem, nudlemi a játrovými knedlíčky
  • Silný hovězí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
  • Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, houskové knedlíky
  • Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s čerstvou zeleninou a majonézou
  • Smažený vepřový řízek (krkovička, kotleta, bramborový salát s čerstvou zeleninou a majonézou)
  • Hovězí nebo jelení guláš (houskové knedlíky nebo chléb)
  • Pomalu pečená husí prsíčka s glazovanou šalotkou, omáčkou Merlot, šťouchané brambory
  • Konfitované kachní nebo husí stehno, variace zelí, variace knedlíků
  • Hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré a restovaná kořenová zelenina

Fotogalerie